Condiţii de colaborare

<< Înapoi

Cine (Operator):

Societatea I&Q GROUP, spol. s r.o., Cod Societate Nr.: 27488268, cu sediu legal în Str.Troilova Nr.12, Praha, cod poştal 108 00, Republica Cehă.

Ce anume:

oferă posibilitatea unui câştig constant lunar care ar putea depăşi actualul dvs. salariu

Pentru cine (Dealer):

oricine are o şansă sau o idee

De ce:

făcând publicitate proiectului de pe URL-ul http://iq-test.ro sau sistemului alcătuit din cei care fac publicitate acestui proiect, de pe URL-ul http://www.iq-test.ro/sistemul-de-dealeri/ (sistemul de dealeri)

În ce mod:

de ex. plasând un URL cu un unic număr identificativ al Dealerului-care este atribuit Dealerului după înregistrare- pe situl web al dealerului sau prin intermediul sistemelor publicitare; nu există limite pentru iniţiativă ( consilii şi instrucţiuni detaliate sunt disponibile după înregistrare la link-ul "Măriţi profitul dvs.").

În aceste condiţii:

 • oricine poate face publicitate
 • numai cine face publicitatea este responsabil de aceasta
 • comisioanele, stipulate pe interfaţa utilizatorului după înregistrare (pe prima pagină, la link-ul "Conţinut general"), se atribuie Dealerului şi persoanei prin intermediul căreia Dealerul s-a asociat sistemului de dealeri, pentru fiecare individ plătitor conectat via publicitatea oferită.
 • Operatorul este obligat să plătească aceste comisioane pe baza contractului, în decurs de o săptămână de la click-area tastei Solicită plata iar, în cazul plăţii pe baza facturii, în decurs de o săptămână de la primirea de către Operator a facturii cu semnătura originală (prin poştă) şi îndeplinind toate cerinţele unui document fiscal.
 • plata comisioanelor poate fi făcută pe baza contractului de spaţiu (vezi model) şi, dacă Dealerul este interesat, şi pe baza unei facturi conform modelului adoptat de sistem (vezi model) (se face un singur contract pentru întreaga perioadă contractuală, facturile trebuie însă făcute pentru fiecare plată)
 • suma minimă de plată este stipulată pe interfaţa utilizatorului după înregistrare (se ridică la aproximativ 19 EUR)
 • Dealerul care a primit plăţile este singurul responsabil de plata taxelor şi impozitelor pe veniturile sale

plăţile se pot face în următoarele moduri:

 1. Prin intermediul portofoliului Internet (Moneybookers):
  • în cazul acestei modalităţi de plată Dealerul este taxat cu o anumită sumă (2 EUR)
  • dacă doriţi să utilizaţi această modalitate de plată şi nu aveţi un cont Moneybookers, puteţi deschide unul la următorul link: https://www.moneybookers.com (the link is displayed without ID)
  • termenul estimat de primire a plăţii de către Dealer este ziua trimiterii acesteia (Operatorul nu îşi asumă sub nici o formă responsabilitatea pentru termenul estimat)
 2. Plata în cont bancar:
  • în cazul acestei modalităţi de plată Dealerul este taxat cu o sumă de 9 EUR
  • termenul estimat de primire a plăţii de către Dealer este ziua trimiterii acesteia (Operatorul nu îşi asumă sub nici o formă responsabilitatea pentru termenul estimat)
 • o persoană care nu posedează nici un site Internet poate şi aceasta deveni un Dealer dacă găseşte o modalitate diversă de a face publicitate. El/ea este însă şi responsabil/ă pentru acesastă modalitate de publicitate
 • Operatorul poate trimite informaţii la adresa e-mail a Dealerului în orice moment

Protecţia datelor personale:

În cazul participării la publicitate, datele personale pot fi difuzate (nume, adresă, telefon, e-mail, numărul de identificare al societăţii, etc.). Aceste date personale sunt considerate confidenţiale şi sunt disponibile numai subiecţilor cărora au fost difuzate. Ambele părţi sunt obligate să nu furnizeze date personale nici unei terţe părţi sub nici o formă (de ex. tipărită, electronică, etc.), excepţie făcând diverse calcule statistice care nu pot fi corelate cu nici o persoană concretă. Operatorul îşi rezervă dreptul de a conduce analize ale comportamentului altor subiecţi implicaţi în publicitate şi eventual al difuzării lor către terţe persoane, dar numai sub forma datelor statistice non-corelabile cu nici o persoană concretă.

Informaţii:

Contacte de afaceri:

Informaţii tehnice:

<< Înapoi

Utilizator: [neînregistrat]